Over Gicasa2017-10-13T15:34:50+00:00

gicasa

Gica Shipping & Aircargo

is de naam van een trendsettende onderneming die bekend staat als een jong dynamische organisatie die gespecialiseerd is in luchtvrachtvervoer, zeevrachtvervoer, pakkettendienst en verhuizingen. Thans zijn onze partners voornamelijk gevestigd in Suriname, Curacao, Aruba, St. Maarten, Bonaire en Verenigde Staten.

Het bedrijf “Gica Shipping & Aircargo” (Gicasa) is opgericht op 1 maart 2008 en is voortgevloeit uit ‘Central Freight Services (CFSS) met als doelstelling het verzorgen van binnengekomen en uitgaande geschenkzendingen, business cargo”, internationale verhuizingen zowel per lucht- als zeevracht. Gicasa verbindt zich aan een beleid gericht op kwaliteitszorg om gegarandeerd te zijn van een optimale dienstverlening.

Een team van gemotiveerde medewerkers draagt bij aan het effectief en efficiënt inrichten van de bedrijfsprocessen en het continue verbeteren van deze processen. Met betrouwbare en vakbekwame medewerkers wordt gewerkt aan het continue voldoen aan de behoeften en verwachtingen van de klant binnen de grenzen van wet- en regelgeving en interne standaarden.

Gicasa doet alles wat binnen haar vermogen ligt om ervoor te zorgen dat de klant de juiste lading op tijd, in goede conditie, op de juiste plaats ontvangt. Om dit beleid te realiseren worden jaarlijks doelstellingen geformuleerd die kenbaar gemaakt worden aan alle niveaus binnen de organisatie. Deze doelstellingen worden bewaakt en de voortgang wordt tijdens de managementteam-vergaderingen vastgelegd.
Zeevracht pakket van Nederland naar Suriname: 160 Liter doos voor maar € 19,-

Alleen via ons kantoor in Alphen aan den Rijn. Wij halen gratis uw pakket op!

Klik hier voor meer informatie

Amsterdam – Almere Haven – Utrecht – Den Haag – Rotterdam – Zoetermeer – Hoorn – Turnhout/Belgie

Klik hier voor meer informatie

LET OP: Met ingang van 1 juni 2015 wekelijkse postsluiting! Klik hier voor meer informatie